Blogg

Valpköpare

2022-10-09

Så var alla tre hanar tingade. Vi hoppas att allt kommer att gå vägen och att inget inträffar som förändrar detta. 

Det är alltid en svår uppgift som uppfödare att hitta de valpköpare som kommer passa för just den valp som vill ha ett nytt hem. Vi har haft en sagolik tur hittills med engagerade familjer och som framförallt förvaltar sina valpar, en del numera vuxna hundar, på ett föredömligt sätt. 

Sen finns det de valpspekulanter som bara går bort direkt. Det är i och för sig inte svårt att säga nej i en sådan stund men jag slutar aldrig förundras över hur en del personer uttrycker sig eller hur de har tänkt (eller inte tänkt) igenom sitt köp av en ny familjemedlem. 

Denna gång blev vi bland annat sedda som uppfödare med "gott ställt". På frågan vad hen menade med det, fick jag svaret att "ja men flera tusen för en valp, åh så går det bort lite grann, men till slut landar det väl på cirka 57 000. Ni fick ju bara tre, men jag var i kontakt med en annan uppfödare som fått 8 valpar, blir ju drygt 150 000". 

Kan väl säga att jag avslutade samtalet snabbt!

Så med det sagt, så ser vi nu fram emot tre nya familjer att välkomna till Rippebofamiljen och de är allihop engagerade, trevliga och har tänkt igenom sitt köp av valp! 

Nu fortsätter vi njuta av dessa tre små hjärtegryn ❤❤❤

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)