Kentkullen B-sidor

B-sidorna har nu bott ett tag i sina familjer och vi får roliga meddelanden om allt vad de tar sig till. Bus, lek, rackartyg och gos i massor, som det ska vara med små valpar. Flera har redan börjat/gått på valpkurs mm. Det ska bli så roligt att följa även dessa små hjärtan. 

 

De sista fotona på allihop innan flytt. Lite blandat från veterinärbesiktning och uteliv till favoritsängen att sova i. Våra älskade hjärtegryn ni kommer saknas. 

 

Trygga valpar som somnar sött hos veterinären 

Åh så lite nya foton 

Mamma Zelda på promenad

Chans med rådjursklöv

December med klöv

Din skugga gör lekinvit 

Kallt kaffe spelar På spåret :)

 

Lite porträttbilder 

Chans överst, December, Skugga och sist trötter Kaffe. 

Namngivningsfest 

Rippeboets Chans, hanen

Rippeboets December 

Rippeboets Kallt kaffe

Rippeboets Din skugga 

 

Denna älskade men oplanerade kull kanske på något sätt var meningen. Zolli och Zelda som är vårt stampar för kenneln ville uppenbarligen har några till ;). Det föddes 5 valpar men efter två dygn fick en liten brun tik lämna jordelivet så nu håller vi tummarna att dessa fyra som är kvar kommer växa så det knakar. 

Valparnas namn i den första kullen gavs som en hyllning till rockgruppen Kents avsked. 

Så nu här, 5 år senare,  så hyllar vi därför dem igen med låttitlar som namn på valparna från samlingen B-sidor. Saknaden efter livespelningar och deras framtida musik, kommer aldrig ta slut men hyllas ska den i alla former!

Ni måste så klart inte vara Kentnördar, men det är ju ett plus så klart ;).

Är ni intresserad av en valp från denna kull, tveka inte att höra av er. Vi förväntar oss valpar som är sociala, trevliga och goa hundar. Jakt, spår och aktiviteter är ett måste för att efteråt kunna slappa på soffan.  

För mer info läs gärna på Kentkullens sida som är helsyskon samt hur vi tänker kring valpköp mm. 

 

Maria & Roger Rippeboets kennel